eng | est 




  Uudised
 
KONKURSS ELUVÄÄRTUSTE JA EETIKA TÖÖVALDKONNA PROJEKTIJUHI AMETIKOHALE
10.09.2021

Eesti Kirikute Nõukogu kuulutab välja konkursi osaajaga Eluväärtuste ja eetika töövaldkonna projektijuhi ametikohale (osalise tööajaga 0,3;  töö asukoht ei ole määratud) alates 3. jaanuarist 2022.a.

Kandidaadilt eeldame Eesti Kirikute Nõukogu liikmeskiriku koguduse liikmeks olemist,  kõrgharidust, töökogemust antud valdkonnas.  

Projektijuhi ülesanneteks on koos töövaldkonna konsultandiga töövaldkonna strateegiliste eesmärkide planeerimine; osalemine proaktiivselt bioeetilisi ja eluväärtusi käsitlevates ühiskonna ja kiriku vahelistes diskussioonides, sh. vajadusel ka erinevate dokumentide ja pöördumiste algtekstide koostamisel; töörühma aastategevuste planeerimine, koordineerimine ja koosolekute korraldamine; osalemine SA Väärtustades Elu töös.

Avaldus, elulookirjeldus ja soovituskiri kohaliku koguduse vaimulikult esitada koos kuni 1 lk motivatsioonikirjaga "Kiriku võimalused ühiskonnas eluväärtuste ja eetika valdkonnas" hiljemalt 25. oktoobriks 2021. aadressil Tehnika 115, Tallinn 10139 või e-posti teel ekn@ekn.ee.


← tagasi   ↑ üles
 
  LIIKMESKIRIKUD
Eesti Evangeelne Luterlik Kirik / Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liit / Eesti Metodisti Kirik / Rooma-Katoliku Kirik  / Eesti Kristlik Nelipühi Kirik / Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit / Armeenia Apostliku Kiriku Balti piiskopkond / Eesti Apostlik-Õigeusu Kirik / Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kirik / Eesti Karismaatiline Episkopaalkirik /
   
Tehnika 115, 10139 Tallinn | tel 646 1028, ekn(ät)ekn.ee | SEB EE431010052039486002