eng | est 




  Uudised
 
25 AASTAT KRISTLIKKU HOOLEKANNET EESTI VANGLATES

Eesti kirikute ja koguduste osalemisest kinnipidamisasutustes tehtavas töös täitus 25 aastat. Selle märkimisväärse verstaposti äramärkimiseks ning veteranide tänamiseks korraldavad Eesti Kirikute Nõukogu ja Ühiskonnatöö sihtasutus 10. veebruaril  konverentsi Harkujärve kirikus. Konverentsi avab Eesti Kirikute Nõukogu president Andres Põder kell 12.00, seejärel meenutatakse möödunut, mälestatakse lahkunuid ning vaadatakse ka tulevikku.

Sõna saavad kõik soovijad, ettekanded teevad  EELK Kriminaaltöö Keskuse peretööd ja Harju Kriminaalhooldust juhtinud Kersti Kask, vanglatöö seenior adventpastor Rein Käsk, omaaegne justiits- ja siseminister Ken Marti Vaher.

Meile on tähtis säilitada mälu, omada ausat ülevaadet toimunust ning tänada neid, kes panid aluse kiriku osalemisele kuritegevusega kaasnevate kahjude ja kannatuste vähendamisele, ütles konverentsi korraldustoimkonna nimel EELK Peeteli ja Harkujärve koguduse õpetaja Avo Üprus.

Konverentsi toimumist toetavad eraisikud ja IRL Kristlik Ühendus.

Ma olin vangis ja teie tulite mind vaatama …  (MT 25, 36)

 


e-post: avo.uprus(ät)eelk.ee

tel 5020857


← tagasi   ↑ üles
 
  LIIKMESKIRIKUD
Eesti Evangeelne Luterlik Kirik / Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liit / Eesti Metodisti Kirik / Rooma-Katoliku Kirik  / Eesti Kristlik Nelipühi Kirik / Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit / Armeenia Apostliku Kiriku Balti piiskopkond / Eesti Apostlik-Õigeusu Kirik / Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kirik / Eesti Karismaatiline Episkopaalkirik /
   
Tehnika 115, 10139 Tallinn | tel 646 1028, ekn(ät)ekn.ee | SEB EE431010052039486002