eng | est 




  Uudised
 
MAAILMAKORISTUSPÄEV 18. SEPTEMBRIL
03.09.2021

Juba teist aastat kutsume Eestis Maailmakoristusega samal päeval ka palvetama meie maa ja rahva eest. Selle liikumise eesmärk on ühises tegevuses tuua kirik lähemale meie kogukondadele ja kinnitada, et hoolime koos meie maast, loodusest ja rahvast.

Kutsume kogudusi üles võtma osa koristamisest ning samaaegselt palvetama oma maa ja maakonna eest, et Jumal tuleks oma armu ja armastuse vaimuga ning meie maa ja inimeste südamed võiksid saada puhtaks. Mingem koristama ja õnnistama paiku ja inimesi, palvetagem püsiva muutuse pärast.

Tahame pöörata tähelepanu just hajusalt paiknevale väikeprügile meie ümber ja nähtamatule prügile, mis on inimeste südames:
• Väikeprügi on suitsukonid, pudelikorgid, aga ka pakendid, väikesed kiletükid, klaasikillud jms.
• Prügi inimeste südames on kadedus, viha, ahnus, andestamatus, hukkamõist, uhkus ja kõik muu, mis lõhub meie suhteid Jumala ja ligimestega.

Maailmakoristus- ja palvepäeva üleskutse on ühendada palves erinevad uskkonnad ühise eesmärgi nimel, ning seeläbi panustada meie koduplaneedi puhtusesse ja inimeste hoiakute muutumisse.

Kutsume kõiki usklikke ja uskmatuid liituma ühise koristus- ja palvepäevaga 18. septembril 2021, et anda hoogu maailmakoristusele, inimeste tervenemisele ja armastavatele suhetele.

Ma annan teile uue käsu: armastage üksteist! Nõnda nagu mina teid olen armastanud, armastage teiegi üksteist! Sellest tunnevad kõik, et te olete minu jüngrid, kui te üksteist armastate.” (Jh 13: 34,35)

Täieliku info osalemise, registreerimise ja kõige muu kohta leiate siit lehelt: http://www.maailmakoristus.ee/kirikutele/


← tagasi   ↑ üles
 
  LIIKMESKIRIKUD
Eesti Evangeelne Luterlik Kirik / Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liit / Eesti Metodisti Kirik / Rooma-Katoliku Kirik  / Eesti Kristlik Nelipühi Kirik / Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit / Armeenia Apostliku Kiriku Balti piiskopkond / Eesti Apostlik-Õigeusu Kirik / Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kirik / Eesti Karismaatiline Episkopaalkirik /
   
Tehnika 115, 10139 Tallinn | tel 646 1028, ekn(ät)ekn.ee | SEB EE431010052039486002